Trstenik forum Trstenik
Trstenik Srbija

FAQ - esto Postavljana PitanjaFAQ - esto Postavljana Pitanja   TraiTrai   Lista lanovaLista lanova   Korisnike grupeKorisnike grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Pitajte predsednika opstine
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 39, 40, 41  Sledeci

Napii novu temu   Odgovori na poruku    Trstenik forum -> Lokalna Uprava
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeu temu  
Autor Poruka
Komandant Mrak
TS kompjuteras
TS kompjuteras

Pridruio: 10 Feb 2010

PorukaPoslao: Pet Feb 12, 2010 10:10 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Dejan_Ig ::
Nemam spisak zaposljenih u famoznom parking servisu grada Trstenika , pa ne mogu da znam odakle su srecnici koji su zaposljeni u njemu. Ako mrak zna i misli da je tu bilo nepravilnosti neka napise precizno pa ce mozda jos neko sem njega da prepozna nepotizam.
Faul je ako se insistira na podeli prilikom zaposljavanja na ''Odzacane, surnjaje , Drenovce ili partijske clanove.
Mrak , definisi nam tu tvoju drugu polivinu sebe koja nije iz grada Trstenika, koja ti je majcevina ili tatkovina?

Nisi pomenuo snajke Ima toga,. samo neko nadležan treba da ispita. Neki kojima je posao bio mnogo potrebniji ostali su bez njega i ne mogu da prehrane svoje porodice. Ražmišljaj malo i o tome, daj svojim pogledima širinu. Nemoj samo uskostranaèki.
miloche
Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007

PorukaPoslao: Pet Feb 12, 2010 10:36 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

1. pa šta ste toliko zapeli za parking servis. vi rendžeri jašete konje, zar ne!
2. Mrak ako si Marku brat onda s tvojom teorijom nešto nije u redu? možda je problem što si roðak a nisi dobio posao, to zna da povredi.
3. nadam se da parking servis neæe biti onaj sa sms om. ne idem ni u banju ni u kruševac od kad mi stalno stižu preteæe poruke.
4. možda je vreme da krenemo da pešaèimo skinuæemo koji kilogram.
Komandant Mrak
TS kompjuteras
TS kompjuteras

PorukaPoslao: Pet Feb 12, 2010 11:23 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

miloche ::
1. pa šta ste toliko zapeli za parking servis. vi rendžeri jašete konje, zar ne!
2. Mrak ako si Marku brat onda s tvojom teorijom nešto nije u redu? možda je problem što si roðak a nisi dobio posao, to zna da povredi.
3. nadam se da parking servis neæe biti onaj sa sms om. ne idem ni u banju ni u kruševac od kad mi stalno stižu preteæe poruke.
4. možda je vreme da krenemo da pešaèimo skinuæemo koji kilogram.

E pa, sine, vreme ti je da se iseliš i odavde. Ako neæeš da kucaš SMS-ove prodaj kola i rekreiraj se. Za stavku 2 odgovor ti je u prethodnom postu. A što se tièe prvog, vidim da volova ima više nego konja, treba samo nabaviti jaram i kola. A i udobnija je vožnja nego jahanje konja.
miloche

Pridruio: 07 Apr 2007

PorukaPoslao: Pet Feb 12, 2010 12:17 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Citat:
On puno novca zaraðuje svojom glavom. On zapošljava i druge i njima omoguæava da zarade

pa što ne kažeš da si u izgnanstvu u Švici. mi prema našoj braæi u rasejanju gajimo poseban odnos.

za sada si odbacio Ds, Komuniste, SNS, SRS. a velja i voja? oni su mi okej likovi. hoæe li oni doneti boljitak našemu narodu ili da èekamo da doðe mandrak.

mi imamo grupu na fejsbuku ''protiv birokracije i levaèa'' (dubiè, poljna, rajinac). pridruži nam se. naša stvar je pravedna. želimo da iz struktura oèistimo prekomoravce. nek se bave kalemovima, seljaci...
Komandant Mrak
TS kompjuteras
TS kompjuteras

PorukaPoslao: Pet Feb 12, 2010 1:52 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

miloche ::
Citat:
On puno novca zaraðuje svojom glavom. On zapošljava i druge i njima omoguæava da zarade

pa što ne kažeš da si u izgnanstvu u Švici. mi prema našoj braæi u rasejanju gajimo poseban odnos.

za sada si odbacio Ds, Komuniste, SNS, SRS. a velja i voja? oni su mi okej likovi. hoæe li oni doneti boljitak našemu narodu ili da èekamo da doðe mandrak.

mi imamo grupu na fejsbuku ''protiv birokracije i levaèa'' (dubiè, poljna, rajinac). pridruži nam se. naša stvar je pravedna. želimo da iz struktura oèistimo prekomoravce. nek se bave kalemovima, seljaci...

Za poèetak, nisam odbacio DS, onaj integralni. Voja i Velja mi se ne dopadaju, takoðe. Ali nisi nigde pomenuo Mlaðu, Èedu, Rasima, partije nacionalnih manjina...Ne znam da li možeš da shvatiš da èovek može da bude samo svoj. Zabole me za politièke stranke. Od njih 99,9% ljudi ima štetu a samo mali broj koji je blizak vlasti nekakvu vajdu.
Ne, nisam iz Švice, može i ovde dobro da se živi ako èovek ima dobre ideje i zasuèe rukave. Šta više, bolje nego u Švici.
Niko nam ne može doneti boljitak do nas samih. Levèani treba da kaleme i proizvode grožðe, Moravci papriku, paradajz i krastavce, Dubljani i Popinci kamen i mlinove, Brezovci kreè, Rajinèani da seku drva... Treba samo ljudima omoguæiti da svoj rad naplate. A ovi koji vode opštinu to ne umeju jer u životu nikad ništa nisu radili: Mark, Pane, Aleksiæ... Èekaju da im sve stigne iz Beograda a njih za nas zabole ku..c. Ako neko za navedene zna šta su korisno u životu radili neka napiše.
Komadant Mark
TS novinar
TS novinar

Pridruio: 26 Nov 2008

PorukaPoslao: Pet Feb 12, 2010 2:25 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ozirom da je frustracija mog samoproklamovanog alter-ega, veæa nego što je u to u poèetku izgledalo, imam par korisnih saveta kako se to leèi (reè je o bolesti koja se narodski zove "oæu da crknem što nisam ja" - ne znam latinski izraz):
1. Uèlaniš se u neku stranku, ili još bolje osnuješ svoju;
2. Pronaðeš par stotina ljudi koji su spremni da te prate i podržavaju u tome što radiš;
3. Kreneš da radiš po terenu, da se upoznaješ sa ljudima, da upoznaju oni tebe, da èuješ koji su njihovi problemi, da iste rešavaš, a ne da ih samo slušaš...
4. Sašekaš da se raspišu izbori;
5. Dobiješ na izborima 6.000 glasova;

...i onda sve radiš kako ti misliš da treba... i budeš spreman da te kojekakvi prozivaju, da te rozaju, da pokušavaju da na tebi leèe svoje frustracije iz detinjstva, puberteta, mladosti, starosti...
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Poalji privatnu poruku
Komandant Mrak
TS kompjuteras
TS kompjuteras

PorukaPoslao: Pet Feb 12, 2010 2:41 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Komadant Mark ::
Ozirom da je frustracija mog samoproklamovanog alter-ega, veæa nego što je u to u poèetku izgledalo, imam par korisnih saveta kako se to leèi (reè je o bolesti koja se narodski zove "oæu da crknem što nisam ja" - ne znam latinski izraz):
1. Uèlaniš se u neku stranku, ili još bolje osnuješ svoju;
2. Pronaðeš par stotina ljudi koji su spremni da te prate i podržavaju u tome što radiš;
3. Kreneš da radiš po terenu, da se upoznaješ sa ljudima, da upoznaju oni tebe, da èuješ koji su njihovi problemi, da iste rešavaš, a ne da ih samo slušaš...
4. Sašekaš da se raspišu izbori;
5. Dobiješ na izborima 6.000 glasova;

...i onda sve radiš kako ti misliš da treba... i budeš spreman da te kojekavi prozivaju, da te rozaju, da pokušavaju da na tebi leèe svoje frustracije iz detinjstva, puberteta, mladosti, starosti...

Na koji rad na terenu misliš? Ono, pred izbore kreneš po selima, pitaš ljude kakve probleme imaju? Pa ti oni odgovore a ti im kažeš svoju omiljenu reèenicu:"Uèiniæu sve što je u mojoj moæi", a da ti pri tome nije ni na kraj pameti da bilo šta uèiniš i u sebi razmišljaš:"Ko te jebe seljaku, odoh ja posle sa Panetom u Ružicu". A za 6000 glasova, jedan od najgorih rezultata DS-a u Srbiji nemoj sebi da pripisuješ nikakve zasluge. To sa tobom nema nikakve veze.
Od stranaèkog posla ima pametnijih stvari. Može se ljudima pomoæi i bez toga. A ti bajo, izaði na predsednièke izbore iza svog imena a ne imena DS-a pa æeš videti koliko ljudi cene takve kao što si ti.

Uzgred, pošto je ovo forum za pitanja predsedniku opštine, kakav je tvoj tal sa Agatonikom za pomoæ u smanjivanju dažbina pri izgradnji salona na ulasku u Pejovac. Valjda je bilo za neki autiæ?
Nemoj mnogo da se nerviraš zbog, kako reèe, prozivki kojekakvih. Nezgodna pitanja æe tek da uslede.
Komadant Mark
TS novinar
TS novinar

Pridruio: 26 Nov 2008

PorukaPoslao: Pet Feb 12, 2010 2:57 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Nisi pažljivo prati gradivo, godinama rad na terenu...
Drugo lupaš gluposti, salon o kom prièaš napravljen je pre nego što sam ja postao predsednik opštine...
Treæe, lepo je što misliš da umeš i da èitaš misli, jer, kako reèe, znaš šta ja pomislim...
Èetvrto, sa tim "tako lošim" rezultatom mi smo u Trsteniku pobedili, svidelo se to tebi ili ne
Peto, auto nemam
Šesto, jel imaš, bre, ti nešto konkretno da pitaš, ili se baviš traèevima, jer mi se u poèetku uèinilo da æeš poèeti sa ozbiljnim i argumentovanim primedbama i sugestijama.
U takovoj diskusiji æu uèestvovati sa zadovoljstvom. Gde god i kad god poželiš. Uzgred moje ime je Stevan Ðakoviæ, adresa Vuka Karadžiæa 34/19, tel. 037/714-617, mob. 069/607-104. Tako da ja zaista nemam potrebu da se od bilo èega krijem, plašim i ponajmanje pravdam.
Nazad na vrh
Komandant Mrak
TS kompjuteras
TS kompjuteras

PorukaPoslao: Sub Feb 13, 2010 12:08 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Komadant Mark ::
Nisi pažljivo prati gradivo, godinama rad na terenu...
Drugo lupaš gluposti, salon o kom prièaš napravljen je pre nego što sam ja postao predsednik opštine...
Treæe, lepo je što misliš da umeš i da èitaš misli, jer, kako reèe, znaš šta ja pomislim...
Èetvrto, sa tim "tako lošim" rezultatom mi smo u Trsteniku pobedili, svidelo se to tebi ili ne
Peto, auto nemam
Šesto, jel imaš, bre, ti nešto konkretno da pitaš, ili se baviš traèevima, jer mi se u poèetku uèinilo da æeš poèeti sa ozbiljnim i argumentovanim primedbama i sugestijama.
U takovoj diskusiji æu uèestvovati sa zadovoljstvom. Gde god i kad god poželiš. Uzgred moje ime je Stevan Ðakoviæ, adresa Vuka Karadžiæa 34/19, tel. 037/714-617, mob. 069/607-104. Tako da ja zaista nemam potrebu da se od bilo èega krijem, plašim i ponajmanje pravdam.

1) Ajde, života ti, objasni šta ta otrcana fraza rad na terenu znaèi. Imao sam i ja dosta tih "radova" na terenu. Šta si ti to konkretno uèinio na terenu. Ceo grad te zna kao najveæeg lenjivca kome je mama do 30-te brisala guzu.
2) I tada je DS bila u vlasti sa ljudima poput tzv. narodnog poslanika Borjana Agatonoviæa na odgovornim funkcijama. Ti si u tom sluèaju bio organizator, a drugi su bili realizatori. Da li je to dovoljno konkretno?
3) Dobro procenjujem ljude, a tebe dovoljno dugo znam da mi procena nije ni važna, transparentan si.
4) Pobeda sa 19,04%. Pa što ne formiraste vlast sami kad ste pobedili.
5) Auto nemaš sad, imaæeš ga valjda kad ne budeš imao vozaèa i kad nauèiš da voziš (pazi se, zakoni su strogi a ima bahatih vozaèa). Pomenuo sam vrednost jednog auta koje je dotièni morao da izdvoji za umanjenje raznoraznih dažbina.
6) Edit Hanibaal:
Izvini, Mrace, ali ovako nesto se kosi sa pravilima ovog, kao i svih ostalih foruma. Zamolio bih Te da se ove stvari ne ponove. Zaista nije lepo. Sve to moze i drugacije.

7) A imaš li i pejdžer?
Komandant Mrak
TS kompjuteras
TS kompjuteras

PorukaPoslao: Sub Feb 13, 2010 12:12 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Jerinenstadt ::
Komandant Mrak ::
A što se tvoje ljubavi prema Jerininom gradu tièe, svi znaju da je to smešno.

želim ti da postane makar kao Magliè

Ovde vidimo podeljenu licnost Laughing Nego ne rece mi "kome ja pripadam" i "koji ce to od mojih da puknu" ?

Što bi rekli u Tri karte za Holivud:
"A na èiju æeš ti stranu brico?"
"Ja bih kao u prošlom ratu."
"Znaèi na obe."
zvoncica
Amazonka
Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006

PorukaPoslao: Sub Feb 13, 2010 1:03 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

...ajmo curice, ajmo deèaci... Wink
http://www.youtube.com/watch?v=hmYlfNALqZA
Dejan_Ig

Pridruio: 23 Feb 2007

PorukaPoslao: Sub Feb 13, 2010 1:32 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Iskreno ne uzivam u ovim prepucavanjima po kojima je na zalost carsija najpoznatija. Ti Mrak mozes da imas kredibilitet samo ako se legitimises u daljoj konverzaciji. Jesi reanimirao ovu temu , ali sad upadas u sopstvenu izlucevinu.
Kakvu bi tezinu imala sad za tebe necija eventualna tvrdnja OVDE, da si najveci lopov koji se rodio u nasoj opstini?
Nazad na vrh
Komandant Mrak
TS kompjuteras
TS kompjuteras

PorukaPoslao: Sub Feb 13, 2010 12:27 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Dejan_Ig ::
Iskreno ne uzivam u ovim prepucavanjima po kojima je na zalost carsija najpoznatija. Ti Mrak mozes da imas kredibilitet samo ako se legitimises u daljoj konverzaciji. Jesi reanimirao ovu temu , ali sad upadas u sopstvenu izlucevinu.
Kakvu bi tezinu imala sad za tebe necija eventualna tvrdnja OVDE, da si najveci lopov koji se rodio u nasoj opstini?

Ovo su samo indicije za nadležne, da ispitaju, pa ako neèeg ima da reaguju.
Inaèe, ovaj deo foruma namenjen je pitanjima za predsednika i njegovim odgovorima. Ne znam zašto bi se ovde pisalo o Jerininom gradu ili veæ ko zna èemu kad za to postoji poseban deo. I ne treba Marku toliki broj potpredsednika. Ne znam zašto ste se uopšte javljali na pitanja postavljena njemu.
Ako neko zna da sam ja lopov na ovom forumu može da objavi: ....... ........ je lopov. Lako æu dokazati da nisam.

Što se tièe ovih prepucavanja, danas ih zakljuèujem i nastavljam da se obraæam samo Komandantu Marku.
zvoncica
Amazonka
Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006

PorukaPoslao: Sub Feb 13, 2010 1:07 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

http://www.youtube.com/watch?v=eVTXPUF4Oz4
sasha966
TS kompjuteras
TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008

PorukaPoslao: Ned Feb 14, 2010 10:49 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Za promenu jedno novo pitanje!

Gradom kolaju prièe da æe se urednim neplatišama otpisati dugovi za grejanje kao u vreme pokojnog Velje Radivojeviæa 2000.godine!?

Predsednièe, da li je tako nešto moguæe danas? Na šta bismo lièili svi mi koji uredno plaæamo grejanje svih ovih godina!

Molim za komentar ili Vaše viðenje ove, nadam se, traè vesti.
Prikai poruke iz poslednjih:   
Napii novu temu   Odgovori na poruku    Trstenik forum -> Lokalna Uprava Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 39, 40, 41  Sledeci
Strana 30 od 41

Skoi na:  
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu
Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu
Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu
Ne moete glasati u ovom forumu