|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
gegule TS kolovodja

Pridružio: 20 Jul 2009 Poruke: 331 Lokacija: Svabija
|
Poslao: Sre Feb 10, 2010 5:19 pm Naslov: |
|
|
Komandant Mrak :: | Jerinenstadt :: | Komandant Mrak :: | E, pa ovako, tek da se zna. Komandant Mrak, brat blizanac zlog Komandanta Marka, vraæa se iz progonstva u želji da otera mrak koji se nadvio nad naš lepi gradiæ. Grad je oèigledno pod lošom upravom mog brata blizanca, koji me je i oterao u progonstvo i njegovih poslušnika Blafa, velikog ljubitelja žena (LepRad) i Žalosne Sove, uživaoca vatrene vode i sliènih derivata (JanPan).
Marèe, èuvaj se, dolazim uskoro. |
U jbt  |
Feldmarshale, primeæujem da si ti portparol Komandanta Marka ili njegov alter ego, tako da æemo se èesto sretati ovde. Stižem uskoro. Pozdrav |
Boga mi, Jerry , nahebaces.........
Nadvile se mracne sile nad "optjinom", viju gaRvani i poneka sova........ |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komandant Mrak TS kompjuteras

Pridružio: 10 Feb 2010 Poruke: 140
|
Poslao: Sre Feb 10, 2010 10:33 pm Naslov: |
|
|
gegule :: | Komandant Mrak :: | Jerinenstadt :: | Komandant Mrak :: | E, pa ovako, tek da se zna. Komandant Mrak, brat blizanac zlog Komandanta Marka, vraæa se iz progonstva u želji da otera mrak koji se nadvio nad naš lepi gradiæ. Grad je oèigledno pod lošom upravom mog brata blizanca, koji me je i oterao u progonstvo i njegovih poslušnika Blafa, velikog ljubitelja žena (LepRad) i Žalosne Sove, uživaoca vatrene vode i sliènih derivata (JanPan).
Marèe, èuvaj se, dolazim uskoro. |
U jbt  |
Feldmarshale, primeæujem da si ti portparol Komandanta Marka ili njegov alter ego, tako da æemo se èesto sretati ovde. Stižem uskoro. Pozdrav |
Boga mi, Jerry , nahebaces.........
Nadvile se mracne sile nad "optjinom", viju gaRvani i poneka sova........ |
Ti ne èitaš dobro, Sova je veæ tu. Doduše Žalosna, koja voli vatrenu vodu. A ako veæ Radeta hoæeš da zoveš "Garvan" i to je OK. Mada mu Blaf bolje prilièi.
Bolje vam je da Komandanta Marka pitate (ako veæ ne znate, a znate) koliko je ljudi zaposlo u Parking servisu preko roðaèkih i prijateljskih linija. Ako neæe on da kaže, ima ko hoæe. Sa nacrtanim porodiènim stablom. Verovatno ima onih koje to zanima. _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Èet Feb 11, 2010 7:26 am Naslov: |
|
|
[quote="Komandant Mrak"]
Feldmarshale, primeæujem da si ti portparol Komandanta Marka ili njegov alter ego, tako da æemo se èesto sretati ovde. Stižem uskoro.
Pomogao sam mu da se zaposli.
A jel dolaze Betmen i Mandrak kao sto si najavio ?
http://www.youtube.com/watch?v=fW5W227iE2A _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

Pridružio: 26 Nov 2008 Poruke: 84
|
Poslao: Èet Feb 11, 2010 12:13 pm Naslov: |
|
|
Obzirom da si ti moj brat blizanac, iz zatocenistva, hajde budi dobar, pa me produhovi i upoznaj me sa tim mojim silnim rodjacima i prijateljim iz Parking servisa. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridružio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Èet Feb 11, 2010 2:16 pm Naslov: |
|
|
Kakav trip jbt... _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Èet Feb 11, 2010 7:55 pm Naslov: |
|
|
Komadant Mark :: | Obzirom da si ti moj brat blizanac, iz zatocenistva, hajde budi dobar, pa me produhovi i upoznaj me sa tim mojim silnim rodjacima i prijateljim iz Parking servisa. |
Hoæemo li da krenemo po Odžaèkoj liniji. Ti bar znaš o èemu se radi. _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Èet Feb 11, 2010 8:00 pm Naslov: |
|
|
[quote="Jerinenstadt"] Komandant Mrak :: |
Feldmarshale, primeæujem da si ti portparol Komandanta Marka ili njegov alter ego, tako da æemo se èesto sretati ovde. Stižem uskoro.
Pomogao sam mu da se zaposli.
A jel dolaze Betmen i Mandrak kao sto si najavio ?
http://www.youtube.com/watch?v=fW5W227iE2A |
Gde si proèitao da sam najavio njihov dolazak. Ne obmanjuj forumaše.
Ima li tu pravih Grabovèana ili ste svi došljaci iz pm. _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Èet Feb 11, 2010 8:34 pm Naslov: |
|
|
Kakva je ovo _ _? citiram domacina Mitra iz Dubica
''Hoæemo li da krenemo po Odžaèkoj liniji. Ti bar znaš o èemu se radi''.
Mrak nema ti sta da podsecas Marka. Mi moramo da saznamo za svaku liniju ... odzacku , grabovacku ili pocekovacku!!
''Svaler Rade Lepenac , alkoholicar Pane Jankovic'' ...Mrak ovo smo desifrovali, a ja mislim da si ti PR Radovana Radovica Badze!?
I Mrak odakle ti to da su Grabovcani ''dotepenci''-dosljaci iz pm? |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Èet Feb 11, 2010 8:55 pm Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Kakva je ovo _ _? citiram domacina Mitra iz Dubica
''Hoæemo li da krenemo po Odžaèkoj liniji. Ti bar znaš o èemu se radi''.
Mrak nema ti sta da podsecas Marka. Mi moramo da saznamo za svaku liniju ... odzacku , grabovacku ili pocekovacku!!
''Svaler Rade Lepenac , alkoholicar Pane Jankovic'' ...Mrak ovo smo desifrovali, a ja mislim da si ti PR Radovana Radovica Badze!?
I Mrak odakle ti to da su Grabovcani ''dotepenci''-dosljaci iz pm? |
Samo sam pitao ima li tu pravih Grabovèana. Ne ovih iz Panjaka, Šljivice, Božurevca... Da li te je to pogodilo?
Ja ne mogu da budem PR tom Džiberu, to može samo neko iz vaše ekipe. Vi ste s njim pravili tim, ne odrièite ga se sada. Inaèe, moje politièko opredeljenje je "kontraš - veèiti borac za pravdu". _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Èet Feb 11, 2010 9:40 pm Naslov: |
|
|
Pre nego mi objasnis zasto mi iz Gornjeg Dubica poreklom ne mozemo da budemo ravnopravni u Grabovcu i Trsteniku , zamolio bih te da predjemo na rad u grupi Jeriningrad! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

Pridružio: 26 Nov 2008 Poruke: 84
|
Poslao: Èet Feb 11, 2010 9:41 pm Naslov: |
|
|
voleo bih da mi objasnis ko te je to iz parking servisa, toliko zaboleo i zasto. Radice 10 naplacivaca, 2 blagajnika i 1 poslovodja. Kazi, bre, konkretno o cemu se radi. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
gegule TS kolovodja

Pridružio: 20 Jul 2009 Poruke: 331 Lokacija: Svabija
|
Poslao: Èet Feb 11, 2010 10:43 pm Naslov: |
|
|
Komandant Mrak :: |
dosljaci iz pm? |
Samo sam pitao ima li tu pravih Grabovèana. Ne ovih iz Panjaka, Šljivice, Božurevca...
Odakle li si ti ,majke ti????
Nemoj samo da mi kazes da si "cist" Trstenicanin???
A i da je zaposlio rodjake ,pa ???? |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Èet Feb 11, 2010 11:00 pm Naslov: |
|
|
Komadant Mark :: | voleo bih da mi objasnis ko te je to iz parking servisa, toliko zaboleo i zasto. Radice 10 naplacivaca, 2 blagajnika i 1 poslovodja. Kazi, bre, konkretno o cemu se radi. |
Naravno da neæu da navedem ime osoba, ne bi im bilo prijatno. Ti dobro znaš o kome je reè, ne pravi se naivan. Kao i svi drugi, trude se na sve naèine da doðu do posla. Èak mi je i drago što su ga pronašli. Jedino ne vidim da su ingerencije predsednika da dodeljuje radna mesta. Za koji ðavo služe ostali u opštinskoj upravi?
A što se tièe Parking servisa - èista otimaèina. _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Èet Feb 11, 2010 11:06 pm Naslov: |
|
|
gegule :: | Komandant Mrak :: |
dosljaci iz pm? |
Samo sam pitao ima li tu pravih Grabovèana. Ne ovih iz Panjaka, Šljivice, Božurevca...
Odakle li si ti ,majke ti????
Nemoj samo da mi kazes da si "cist" Trstenicanin???
A i da je zaposlio rodjake ,pa ???? |
1. Èist 1/2
2. To se zove nepotizam, favorizovanje roðaka i prijatelja. Nije dozvoljeno. _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Feb 12, 2010 12:30 am Naslov: |
|
|
Nemam spisak zaposljenih u famoznom parking servisu grada Trstenika , pa ne mogu da znam odakle su srecnici koji su zaposljeni u njemu. Ako mrak zna i misli da je tu bilo nepravilnosti neka napise precizno pa ce mozda jos neko sem njega da prepozna nepotizam.
Faul je ako se insistira na podeli prilikom zaposljavanja na ''Odzacane, surnjaje , Drenovce ili partijske clanove.
Mrak , definisi nam tu tvoju drugu polivinu sebe koja nije iz grada Trstenika, koja ti je majcevina ili tatkovina? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|