Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Glasam za |
LEVICU - za politicku i rasnu jednakost, za bolje radnicke klase i unistavanje rastuceg nacionalizma |
|
41% |
[ 22 ] |
DESNICU - jer znam koji su mi koreni, znam cija je ovo zemlja, znam gde je Indija i Bliski istok, znam da je komunizam bolest i da ga treba iskoreniti |
|
58% |
[ 31 ] |
|
Ukupno Glasova : 53 |
|
Autor |
Poruka |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Apr 04, 2008 6:18 am Naslov: |
|
|
Prepoznatljivo komunisticko sirenje ljubavi i tolerancije Fala bato, tog smo se izlecili.....Stali smo kod statistike. U onom tvom popisu Gradmila su lica na "privremenom radu". Sta je sa Turcima i ostalim manjinama koji su isli 60-ih i 70-ih pa su vec odavno "Nemci"? Eto zato je tvoja cifra mnogo manja.....
U tom spisku nema Dzeralda Asamoe, Maria Gomeza, Fredija Bobica, Gonzala Kastra(njih sam se setio recimo) koji su "Nemci" i ne ulaze recimo u popis nacionalnih manjina. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pet Apr 04, 2008 6:56 am Naslov: |
|
|
Ostavite se brige za Nemacku i okolne zemlje, dok oni propadnu Srbije nece biti ni u istorijskim citankama. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pet Apr 04, 2008 3:13 pm Naslov: |
|
|
Flectere si nequeo superos Acheronta movebo
ili u slobodnom prevodu:
ne budu li nas pustili u EU pokrenuæemo Hadske reke (propaŔæe i oni s nama). _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Cica Jeremija TS kompjuteras

Pridruio: 29 Mar 2007 Poruke: 166 Lokacija: Sudbina je tako htela da odem iz rodnog sela...
|
Poslao: Pet Apr 04, 2008 3:54 pm Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Ostavite se brige za Nemacku i okolne zemlje, dok oni propadnu Srbije nece biti ni u istorijskim citankama. |
Mi smo vecni,kraljevine prolaze... _________________ Srbija je vecna dok su joj deca verna!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pet Apr 04, 2008 3:59 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: |
U tom spisku nema Dzeralda Asamoe, Maria Gomeza, Fredija Bobica, Gonzala Kastra(njih sam se setio recimo) koji su "Nemci" i ne ulaze recimo u popis nacionalnih manjina. |
Niko od njih nije musliman.Gomezu je majka Nemica a otac Spanac.I Klose i Podolski su Poljaci pa nista...
I Senderos je Svajcarac iako mu je majka Srpkinja a otac Spanac...A sta ce recimo sutradan biti njegovo dete ako se on ozeni Francuskinjom?I kolko uopste mesovitih brakova ima,deca se radjaju a to ne mozes da sprecis.Ako to gledas naravno da je ta brojka mnogo veca i u svim zemljama zapada je isto.
Drugo su zemlje gde zivi mali broj stranaca pa su ljudi navikli samo na "svoje" kao kod nas... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Apr 05, 2008 8:39 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Eh sad.......Ne znam da li je bas na ovoj temi. Ugro-finska grupa. Da nisu camuge? |
Koja je fora sa Maðarima? Po èemu su oni bitni?
Rumeni i Terza, kao istaknuti predstavnici desnice na forumu poklapaju jedan drugog. Je l' bitna vera ili ne? Da li mogu Srbi i Hrvati u isto vreme da se nazovu arijevcima i da ratuju na istoj strani? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sub Apr 05, 2008 8:57 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Da li mogu Srbi i Hrvati u isto vreme da se nazovu arijevcima i da ratuju na istoj strani? |
Jok! Oni su ustaŔe(meko Ŕ) a mi smo æetnici ! Svaku zajednièku borbu iskoristili bi da se pokoljemo medjusobno u gužvi! JBG takavi smo i oni i mi! _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
DuskoTosic TS kompjuteras

Pridruio: 05 Apr 2007 Poruke: 221 Lokacija: Veliki Grabovac
|
Poslao: Ned Apr 06, 2008 3:04 pm Naslov: |
|
|
Ma oni se na to primaju vise od nas _________________ "BOLJE DA IH SA SABLJAMA TRAZIMO U NJIHOVIM DOMOVIMA,
NEGO DA IH SA KASIKAMA CEKAMO U SVOJIM" |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pon Apr 07, 2008 6:46 am Naslov: |
|
|
Draga Gradmila, naravno da nije musliman ali hocu da ti kazem da milioni stranaca koji imaju odavno nemacko drzavljanstvo ne ulaze u popise stranaca tako da su ti tvoji podaci umanjeni za milionske cifre.
Murat Yakin, Hakan Yakin, onaj Kubilay Turkilmaz(ili tako nesto) igraju za svicu, zatim onaj siptar iz Palerma....Mrzi me sad da se cimam ali garantujem da u reprezentacijama Svajcarske i Austrije ima bar 15 Azijata! _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pon Apr 07, 2008 10:16 am Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Je l' bitna vera ili ne? Da li mogu Srbi i Hrvati u isto vreme da se nazovu arijevcima i da ratuju na istoj strani? |
Meni je vera nebitna. Rekao sam ti, meni je moja rasa religija.
A ti ne znas zasto su ratovali Srbi i Hrvati? _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Apr 07, 2008 10:18 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Jok , Slovaci su arijevci!? |
Jesu. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Apr 07, 2008 4:52 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | zatim onaj siptar iz Palerma...! |
Behrami igra za Lazio Rom...
I sta cemo sad sa tolikim brojem stranaca?Zar je to uopste bitno dal ima ovoliko ili onoliko?Ionako ce jednog dana Evropa postati jedna drzava... Siricemo bratstvo i jedinstvo koliko je to moguce.
A sto se mene licno tice mogla bih da zivim u bilo kojoj drzavi gde imam ista prava kao svi drugi,i kao covek i kao zena... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Uto Apr 08, 2008 6:32 am Naslov: |
|
|
Da.....islam sam po sebi je "demokratska" tvorevina. Sve za ljubav! Niko ne zna da te saslusa kao musliman Secas se koliko je ljubavi bilo na ulicama Francuske prosle godine? Toliko topline da su na stotine automobila izgorele u jednom danu  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Apr 08, 2008 10:13 pm Naslov: |
|
|
Nisam na njih ni mislila al nema veze...
A to za Francusku verovatno je postojao razlog.Ima i njih raznih,ne mozes da sudis na osnovu rekla-kazala ili na osnovu onoga sto se servira na TV-u.Ja poznajem dosta dobrih ljudi...Drugo su oni okoreli po Iraku i Avganistanu koji bi rodjenog brata ubili...
A zasto bi to tebi bilo bitno kad zivis u srpskom okruzenju,sretnes ponekad nekog Kineza i to je to. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Apr 09, 2008 10:43 am Naslov: |
|
|
Mozda zato sto su Kinezi preplavili Srbiju. Na svakom koraku vidjamo njihove radnje sa nekvalitetnom robom. Cak i ovde nastavljaju da se kote. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|