|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridružio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pet Nov 09, 2007 10:34 pm Naslov: |
|
|
casper :: | grad moje mladosti :: | Sta bi sa ovim policajcima?Ima li kakvih novosti? |
Ne verujem da mu daju da èita Novosti u æuzi, možda zabavnik ili tako nešto. |
E veoma ste duhoviti mladi gospodine.
Mada imace dovoljno vremena da procitaju sve od zabavnika do biblije. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridružio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Pet Nov 09, 2007 10:39 pm Naslov: |
|
|
Da, to mi svi kaĹľu.
Bibliju?! Ne verujem da æe im Bog sad pomoæi! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Nov 09, 2007 11:04 pm Naslov: |
|
|
[quote="casper"]Da, to mi svi kaĹľu.quote]
Onda verovatno nemaju smisla za humor.  _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Pet Nov 09, 2007 11:07 pm Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: | casper :: | Da, to mi svi kaĹľu. |
Onda verovatno nemaju smisla za humor.  |
Kad bi znala koliko si sada forumaša uvredila  _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ăabar-varoš
|
Poslao: Pon Nov 12, 2007 11:27 pm Naslov: |
|
|
U petak sam cuo trac da je razgovarao telefonom sa prijateljem iz carsije i da mu je rekao"vidimo se za slavu". _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraĹľi |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Pon Nov 12, 2007 11:30 pm Naslov: |
|
|
cuka :: | U petak sam cuo trac da je razgovarao telefonom sa prijateljem iz carsije i da mu je rekao"vidimo se za slavu". |
Za slavu 2047.god. _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pon Nov 12, 2007 11:42 pm Naslov: |
|
|
casper :: | cuka :: | U petak sam cuo trac da je razgovarao telefonom sa prijateljem iz carsije i da mu je rekao"vidimo se za slavu". |
Za slavu 2047.god. |
Malo je  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Pon Nov 12, 2007 11:54 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | casper :: | cuka :: | U petak sam cuo trac da je razgovarao telefonom sa prijateljem iz carsije i da mu je rekao"vidimo se za slavu". |
Za slavu 2047.god. |
Malo je  |
Pa s` ozirom da je smak sveta 2046. nije baš malo  _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Uto Nov 13, 2007 12:13 am Naslov: |
|
|
casper :: |
Pa s` ozirom da je smak sveta 2046. nije baš malo  |
Ma malo je bwe!
off A za ovaj smak jel to javili oni sa ovog topika
http://www.vmlab.com/trstenik/phpBB2/viewtopic.php?t=845&start=0  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Nov 14, 2007 12:51 am Naslov: |
|
|
Sta ste navalili na coveka(gori ste od Haskog tribunala),on uopste nije ucestvovao u pljacki!!!! _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraĹľi |
|
Nazad na vrh |
|
 |
BronX Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 03 Jun 2007 Poruke: 605
|
Poslao: Sre Nov 14, 2007 4:27 am Naslov: |
|
|
Daj bre dokle ce te da skrecete sa teme!?O cemu vi pricate!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Jun 03, 2008 11:30 pm Naslov: |
|
|
U Kruševcu su izreèene presude osobama koje su u noæi izmeðu 5. i 6. maja 2007. ubile državljanina Hrvatske Jakupa Hajdinija. Okružni sud u Kruševcu izrekao je presude na po 30 godina zatvora policajcu Igoru Mariæu (23) i šumarskom tehnièaru Milanu Veljoviæu (22), a policajac Aleksandar Jovanoviæ (21) dobio je 18 godina. U presudi se navodi da su trojica osuðenih zajedno i po prethodnom dogovoru, upotrebom sile, od Jakupa Hajdinija otela 350 evra, mobilni telefon, automobil „sitroen C4”, lièna i putna dokumenta, i „sa umišljajem ga lišila života”. U presudi piše da su osuðeni „mogli da shvate znaèaj svog dela i da upravljaju svojim postupcima”, i da su bili „u uraèunljivom stanju”. Obrazlažuæi presudu, sudija Tatjana Mišiæ je rekla da je - imajuæi u vidu to da su su poèinioci dvojica policajaca i sin bivšeg policajca, brutalnost kojom je delo poèinjeno, kao i ponašanje okrivljenih tokom i nakon izvršenog dela - sud zakljuèio da „se svrha kažnjavanja može postiæi samo ovako izreèenim kaznama”.
„Optuženi nisu pokazali nikakvo kajanje zbog izvršenog ubistva i ne postoje nikakve olakšavajuæe okolnosti, izuzev kod Aleksandra Jovanoviæa koji je svojim priznanjem olakšao dokazni postupak”, rekla je sudija i dodala da je Jovanoviæ dobio manju kaznu i zbog zakonskih ogranièenja, jer u trenutku izvršenja dela nije napunio 21 godinu.
Sud je Mariæu i Veljoviæu odredio da na ime sudskih troškova plate po 213.000 dinara, a Jovanoviæu 237.000, od Mariæa je trajno oduzeo automobil „opel kalibra”, upotrebljen za izvršenje kriviènog dela, a suprugu ubijenog Hajdinija uputio da u traženju materijalne odštete povede parnièni postupak. Presuda æe postati pravosnažna po okonèanju žalbenog postupka, a branioci sve trojice osuðenih najavili su žalbe Vrhovnom sudu. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

Pridružio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 2:14 pm Naslov: |
|
|
mene je ovaj jovanovic pre neshto vishe od dve godine pogodio iz pishtolja, pa je dobio samo godinu dana uslovne kazne, sve u svemu reci budale...  _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 6:24 pm Naslov: |
|
|
"guzonjin sin",da je onda dobio zasluženu kaznu možda ne bi došao dovde dokle je došao  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|